Links naar andere websites

www.rtvpurmerend.nl De website van de lokale omroep van Purmerend.
forum.belgiumdigital.com Een fotografieforum voor de Benelux waar ik lid ben en sommige resultaten van mijn fotografiehobby plaats.
www.track88.nl De website van videobedrijf Track '88 dat o.a. ENG opdrachten verzorgt voor de regio Limburg (bijv. voor Hart van Nederland).
www.omroepfoto.nl Voormalig NOB-beeldtechnicus creëerde een verzamelplaats voor foto's uit omroepland. Heb je interesse in de (geschiedenis van de) techniek van televisie ben je op deze website aan het juiste adres!
www.meindert.tv Via de omroepfoto website kwam ik terecht op de website van een voormalig NOB-videobewerker die een aantal oude televisie-fragmenten op internet heeft gezet.
www.avprofshop.nl Nederlandse audio en video-webshop met de mogelijkheid de vestiging ervan persoonlijk te bezoeken. Voor nieuwe aankopen, occassions en zomer-uitverkoop.
Vocas Audio- en videofaciliteitenbedrijf voor reserve onderdelen, reparaties van apparatuur in het bezit van de lokale omroep of voor het bekijken van occassions.
Lightworks Officiele website van het videobewerkingsprogramma LightWorks. Voor tips en trucs en video-handleidingen.
Uitlezen waveform monitors RedShark artikel over het correct uitlezen van Waveform-monitors en Vectorscopes.
Officiele website Anim8or De website van het 3D programma Anim8or, dat ik voor het modelleren nog altijd gebruik. Eind 2013 kwam vrij onverwacht nog versie 0.98 uit!
www.m-voorloop.nl De website van mijn broer waar hij vorderingen op het gebied van zijn modelbouwkunsten en talloze kleine elektrische schakelingen plaatst.
www.mitchellvermaning.nl De website van RTV Purmerend vrijwilliger Mitchell Vermaning.
Youtube.com/RODALCO2007 Het YouTube profiel van een gebruiker die zichzelf RODALCO2007 noemt en allerlei geinige experimenten met elektriciteit, maar ook video's van zijn werk als elektrotechnisch monteur in transformatorstations plaatst.
Youtube.com/veritasium Als ik iets over een wetenschappelijk fenomeen wil weten of gewoon nieuwsgierig ben naar zijn nieuwste video, kijk ik op het kanaal van Veritasium.
Youtube.com/heatherfeatherasmr Van tijd tot tijd kijk (of eigenlijk luister) ik naar de video's van Heather Feather die met haar uitvoerige rollenspellen en sound-slice video's de kijker tracht te ontspannen.
Rondleiding zendmast Hoogersmilde Ondanks het slechte beeld een uitermate boeiende rondleiding door de zendmast van Hoogersmilde zoals die in 1983 was.
Website Frans Mensonides Voordat in heel Nederland de OV-chipkaart werd ingevoerd was Frans Mensonides zelfverklaard testreiziger met dit nieuwe betaalmiddel.